Valon Syla: “O Gërrnaça mu pas kon qaq patriota rrishi punojshi ktu, e jo me ik me ja pastru kanalizimet Gjermanit”

Gazetari Valon Syla ka debatuar ashpër me avokatin Tomë Gashi teksa po diskutohej për situatën në veri dhe vendimin për reciprocitetin për targa që po aplikohet tash e një javë në pikat kufitare. Syla në Pressing të T7 ka thënë se targat nuk janë zgjidhje dhe se ky nuk është interes kombëtar. “Valon ti nuk […]

Continue Reading