Gold Ag sjellë imazhin e parë me djalin

Reperi i njohur kosovar Arian Agushi me datën 28 nëntor është bërë baba për herë të parë. Goldi dhe bashkëshortja e tij Ermira zgjodhën një emër të veçantë për djalin e tyre, ata e pagëzuan Gueril marrë nga spanjollishtja që në shqip do të thotë ‘luftë’. E sot reperi ka sjellë imazhin e parë me […]

Continue Reading

Grupi muzikor suedez sjellin versionin rock të këngës “Xhamadani vija-vija”

Në atmosferën e Festës së Pavarësisë së Shqipërisë është përfshirë edhe grupi suedez “MadMan’s Choice”, i cili ka sjellë një version origjinal të këngës “Xhamadani vija-vija”. MadMan’s Choice njoftojnë se kënga është dhurata e vogël për Kosovën, duke shpresuar që të tejkalohet sa më shpejt Covid-19. “Dy vjet më parë ne ishim të ftuar të […]

Continue Reading