A e keni ditur që djersitja e tepruar shkaktohet prej hiperhidrozës?

KURIOZITETE

Me siguri e keni vërejtur se më shumë djersiteni gjatë verës. Vend për brengosje nuk ka, sepse natyra ofron zgjidhje.

RECETA NUMËR 1

Përbërësit: – 1 litër ujë – 4 qese çaj të gjelbër Përgatitja: Të gjithë përbërësit i vendosni në enë dhe i zieni për 15 minuta, e më pas i lini të ftohen.

Me lëngun e fituar shpëlani duart, këmbët dhe nënsqetullat.

RECETA NUMËR 2

Përbërësit: – 10 miligramë uthull të mollës – 20 miligramë ujë Përgatitja: Përzieni të dy përbërësit dhe i pini çdo mëngjes në lukth të thatë, gjysmë orë para kafjallit.

Jemi të sigurt se rezultatet nuk do të mungojnë.