Gruaja e Kadri Veselit për herë të parë rrëfehet se si u njoftuan dhe ku ishte takimi i parë

SHOWBIZ

Çdo herë janë parë së bashku. Madje nuk hezitojnë që rrugës të ecin edhe dorë për dore, gjë që nuk e bëjnë të gjithë liderët e partive politike në Kosovë.

​Por kryetari i PDK-së Kadri Veseli çdo herë e ka në krah bashkëshorten e tij Violetën.Përveç se është vlerësuar si tërheqëse dhe që vishet bukur, shumë pak dihet se kush është bashkëshortja e Kadri Veselit. Çka bën, çfarë profesioni ka, kur është martuar dhe detaje tjera.

Mirëpo a ishte i fejuar Kadri Veseli para shumë vitesh me një vajzë nga Ferizaji,këtë gjë e ka thënë vet kryetari i PDK-së në një emision por ai nuk tregoi detaje tjera!