Aktori i njohur refuzon të bëjë skena seksi në film, për të respektuar fenë islame

SHOWBIZ

Mahershala Ali po hapet për vendimin e tij për të mos bërë skena seksi në filma.

Duke folur për Common në podcastin e tij , aktori 46-vjeçar foli për vendimin e tij në filmin e vitit 2008, The Curious Case of Benjamin Button, të cilin ai supozohej të bwnte një skenë dashurie me Taraji P. Henson

Arsyeja e Mahershala është se bie ndesh me fenë e tij të Islamit.

“Kështu që agjenti im i vjetër më thirri dhe më tha,” Mahershala, ti e ke pjesën. ” Dhe unë thashë, ‘Ka vetëm një gjë … Ekziston ajo skena seksi ku ata puthen … Nëse ka një skenë seksi, unë nuk mund ta bëj atë.’ “

Ai shtoi, “Unë nuk bëj seks të simuluar”.

Mahershala vazhdoi të luante në film dhe ai shpjegoi se si David Fincher simuloi skenën që respektonte bindjet e tij.

“Unë dhe Taraji fillojmë të puthemi, dhe ne biem nga korniza, unë isha ende si: ‘Në rregull, unë mund të shkoj vetëm deri në këtë pikë,’ vetëm për shkak se thjesht duke u përpjekur të mbaj një hapësirë ​​respekti për fenë time. “

Edhe shumë aktorë janë hapur për mënyrën se si i qasen skenave seksuale në filma.