Arta Bajrami komplet gjoksin e madh te ekspozuar (Foto)

SHOWBIZ

Arta Bajrami në shumë aspekte është emër që zgjon kureshtje.

Pasi që në shumë raste është aktive me pozat e veçanta, gjithmonë merr vëmendje, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, në veshje të zezë ajo duket e zjarrtë dhe e ekspozon komplet gjoksin.

Ja shikojeni se sa e zjarrtë duket.