Axha kosovar ia huq, në mes dy Golf 4-shave, e zgjedhë të huajin

KURIOZITETE

Një moment komik është kapur para shkollës “Isa Boletini” në Podujevë. Axha kosovar i gjendur para dy veturave të modelit Golf 4, e zgjedhë të huajen dhe jo veturën e tij.

Pas disa përpjekjeve dëshpëruese, ai e vëren se po tenton të futet në veturën e gabuar, duke provuar opsionin e dytë i cili doli të ishte i suksesshëm.

Me siguri që shumë nga ju mund të keni gjetur vetën ndonjëherë në pozitë të ngjashme, apo jo!?/Indeksonline/

https://m.facebook.com/watch/?v=179238163993032&_rdr