Bashkëshortja e Medës bëhet “modele”

SHOWBIZ

Bashkëshortja e këngëtarit Meda, Luljeta ka befasuar me imazhet e reja që ka hedhur në Instagram.

Ajo ka pozuar si kurrë më parë si një modele me veshje tradicionale shqiptare për një prej shtëpive të modes.

Luljeta erdhi më bukur se asnjëherë ndërsa mezi njihen në fotografit që solli për ndjekësit e saj.

Fotot janë realizuar nga fotografi i njohur Norik Uka dhe gruaja e këngëtarit të njohur mahniti të gjithë me ndryshimin.