Bislimi dridh të panikuarit, ja sa do ti fitoj LVV të dielën! (FOTO)

LAJME

Me ane te nje postimi ne facebook Bislimi shprehet keshtu:

“Ata që po “brengosen” se harmonia në familje prishet nëse nuk sigurohet votim familjarë, apo nëse fëmijët nuk votojnë sipas preferencave të prindërve apo gjyshërve, kësaj radhe nuk kanë asnjë arsye për brengë.

Fëmijët nuk po votojnë ndryshe nga prindërit e tyre, meqë prindërit dhe gjyshërit kësaj radhe kanë të njejtat preferenca si fëmijët dhe nipërit e tyre.

Më poshtë vetëm një ilustrim që shpresoj e qetëson dhe shqetëson njëkohësisht të apostrofuarin.”