Billborde me mbishkrim “Love Erdogan” në Ballkan: Ku dhe pse?

LAJME

Në disa vende në kryeqytetin e shtetit boshnjak Sarajevë, janë shfaqur mesazhe dashurie ndaj presidentit turk Rexhep Tajip Erdogan, njofton portali Realiteti.

Mesazhet janë përcjellë në billborde dhe ekrane gjigande, një inisiative e shtetasve turq që jetojnë në Bosnjë, të cilët e kanë parë këtë si një formë origjinale, për t’u përgjigjur parrullave “Stop Erdogan”, të shfaqura në disa ndërtesa në New York.