Bleu online fustanin e ëndrrave, por vajza u bë hit në internet pas ska.ndalit qe zbuloi

KURIOZITETE

Një vajzë e re ka dëshmuar edhe një herë mas htr im et me blerjet në internet.

Ajo ka ndarë me miqtë e saj eksperiencën e hi dhur, pasi kishte porositur një fustan online.

Vajza tregon se si një fustan që porositi në internet erdhi me një pro ble m mjaft të dukshëm.

Pjesa ku duhet të futej koka është aq e vogël sa edhe një kokërr limoni nuk mund të kalojë.

E pasionuar pas modës 19 vjeçarja, Phoebe Bucha nga Gorleston, Norfolk, ndau në Twitter një imazh të vetes duke u përpjekur të veshë këtë fustan.

Siç duket, e ka të pa mundur.

Nga fotot e modelit të publikuar në internet, fustani ngjan i mahnitshëm dhe me siguri nga këto pamje dhe është tërhequr kjo modele e re, siç shumë prej nesh mund të kishin dhe ndoshta edhe kanë vepruar në të kaluarën.

Duket se vajza ka ngelur shumë e zhgë nj yer nga blerja dhe më pas ka ndarë historinë e saj me të me të tjerët.

Të shumta kanë qenë komentet, ndërsa kompania ku bëri blerjen online nuk ka mbajtur pêrgjegjësi