Bojan Iliçi ripunësohet, Dimitrievski me VMRO-në kalojnë pikën!

LAJME

Pavarësisht faktit se këshilltarët shqiptarë nga ASH, Alternativa, BDI dhe një këshilltare shqiptare e LSDM-së, lëshuan në mënyrë demostrative sallën e Kuvendit Komunal në Kumanonë, LSDM-ja në bashkëpunim dhe me ndihmën e VMRO-DPMNE-së opozitare, ka kaluar pikën e rendit të ditës për ndryshimin e planit për punësim.

Sipas këshilltarëve shqiptarë me ndryshimin e planit parashihet punësimi i gjashtë zjarrfikësve në njësitin e Kumanovës me kontratë gjashtë mujore në mesin e të cilëve është edhe Bojan Iliç, vëllau i Boban Iliç.