“Budall, s’ke tru hiç”, shikoni reagimin e babait shqiptar kur mëson se e dashura e djalit është shtatzënë

KURIOZITETE

Doriani është vetëm 20 vjeç dhe ka dashur të pro vok ojë babain duke i thënë se e dashura e tij ka ngelur shtatzënë me të.

Në fillim djali ka kërkuar që t’i ulin zërin televizorit, pasi e gjithë familja ka qenë duke parë si zakonisht televizor. Pasi kanë ulur zërin e televizorit djali ka thënë se dëshiron që t’u thotë diçka ndaj u duhet vëmendja e tyre.

Babai shqiptar ka nisur të acar o het me djalin, duke mos e ditur që kjo është një shaka nga ana e tij dhe se motrat e vëllezërit e kanë ndihmuar të realizojë kamerën e fshehtë. I ati ka ngritur edhe zërin ku i ka thënë se është një budall që nuk ka marrë masa mb rojtëse.

I thotë të marrë telefonin e të telefonojë vajzën, për t’i kërkuar edhe dorën në shtëpinë e prindërve të saj. Më pas babai e pyet djalin e tij sesa kohë ka që kryejnë ma rrëdh ënie me të dashurën. Djali i thotë se kanë vetëm tre javë bashkë. I ac aru ar babai i shqiptar i thotë që të mos dalë më me atë vajzë.

Fjalët e babait:

Ky është budall. E kam ditur që do ndodhte diçka e tillë. Thuaji “fu .c.k o ff, nuk jam unë! What the f.u..c k, bjerma mua telefonin. Se ske tru hiç, bud all, mos u merr me të mo. O f,u ,c,k you thoji, i don’t ca re. Kur ke kryer me të?
Tash tre javë? E të doli shtatzanë tani? Shko mat herfu ck er thoji, do dy tri muaj të nge lesh shtatzënë.

Kjo nuk është për të qeshur, është injo ranca jote që ke bërë.”
Por në fund të videos, djali i thotë babait se e gjithë kjo ishte një shaka dhe se e ka regjistruar në video.

Babai aty është çliruar nga e gjithë ngjarja dhe ka kapur kokën me duar. Djali e ka puthur babain e vet, duke i insistuar se kjo ishte thjesht një shaka për të parë reagimin e tij.