E pazakontë! Mësuesja mirëpret nxënësit me vallëzim barku..

Fillimi i vitit shkollor pas pushimeve për fëmijët vetëm shtatë vjeç në një shkollë në Rusi, la prindërit dhe nxënësit me gojë hapur. Kjo pasi një mësuese mirëpriti prindërit dhe nxënësit me vallëzim barku./Pamjet P0shte Tradicionalisht, studentët në Rusi kthehen në shkollë pas pushimit të verës, duke “shënuar rastin” e njohur si “Dita e Diturisë” […]

Continue Reading

Burdushi: PDK e LDK kanë sehire

Mjeku popullor Hysri Peqani, i njohur si Burdushi, ka komentuar rezultatin e partive në zgjedhjet që u mbajtën sot. Ai tha se partia e Albin Kurtit është magjepsur me dashuri dhe ndershmëri për ditën e Shën Valentinit. “Sot fitoj dashuria. VV i ka magjepsur me dashuri dhe ndershmëri votuesit. VV i ka verbëru me dashuri […]

Continue Reading