E vetme jetoj në Hambburg (33vjece) “Kush don me ardhë te unë vjen, kush nuk don s’ka problem”, Nuk kam fëmijë! Kam edhe kursime bankare dhe jam e hapur

Për disa vite kam qenë duke bashkjeuar me një person aë tani nuk ka më asnjë rëndësi në jetën time sepse as që kam pasur kurorë martese ndonjëher, kështu që nuk kam kurrfar pengesa as nga familja e as nga ish-i im.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE DHE MERR KON.TAKTIN.Ju ft0jm […]

Continue Reading

A eshte haram mbjellja e flokeve?! Flet Shefqet Krasniqi

Shefqet Krasniqi, imami i njohur i cili njëherit edhe ka doktoruar në Shkencat Islame ka folur për operacionet plastike të lejuara dhe ato të ndaluara. “Operacionet plastike të domosdoshme janë të lejuara: Shembull, dikush e ka hundën e devijuar që i pengon edhe në frymëmarrje, detyrohet të bëjë operacion. E dyta nëse dikush ka shëmtim […]

Continue Reading