Çifti i moshuar incizojnë veten në shtrat, me këngën e Arta Bajramit

KURIOZITETE

Të gjithë flasin për aplikacionin TikTok.

TikTok aplikacioni më i fundit dhe më i madhi që është bërë, kanali kryesor që të zbulojnë mënyra të reja dhe krijuese për të shprehur veten. Ata mund të ndjekin interesat e tyre, dhe të argëtohen.

Lexo Edhe:
Pas 15 vitesh, vajza në foto shpjegon fotografinë e famshme në botë
Tik Tok ka mjete të integruara të redaktimit, muzikë falas, dhe klipe dialogu, dhe filtra që e bëjnë krijimin e videos lehtë për çdo nivel aftësie.