Demantohet lajmi se vëllau i Boban Iliçit është larguar nga puna!

LAJME

Dje nëpër media qarkulloi lajmi se vëllau i Boban Iliçit i njohur për ngjarjen mak abre të rastit të Almirit, është larguar nga puna në Zjarrëfikësit të komunës së Kumanovës.

Nga burime të brendshme, portali Realiteti njoftohet se i apostrofuari nuk është i liruar nga detyra, mirëpo atij dhe disa të tjerëve i ka skaduar afati i kontratës së punës dhe se janë në pritje të kontratës së re të po këtij viti.

Lajmi qarkulloi dje pas lajmeve se edhe familjarët e Almirit janë të ftuar nga Gjykata për të mbajtur bur gimin. /Realiteti