E rëndë: Brenda tri ditësh Covid 19 u merrë jetën dy vëllezërve kosovarë

LAJME

Deputeti i PDK-së, Gazmend Bytyçi, njofton se brenda tri ditësh si pasojë e koronavirusit kanë vdekur dy vëllezër.

Adnan Bucaliu ka vdekur vetëm tri ditë pasi që i vdiq edhe vëllai Agroni.

Lajm i rëndë

Mbrëmë mora lajmin e kobshëm, se vdiq Adnan Bucaliu, tri ditë pasi i vdiq edhe vëllai, Agroni.

Adnani ishte shok e njeri i mirë, me zemër të madhe e të bardhë.

Gjithmonë ishte i veçantë, jo vetëm për familjen, por edhe për mua e shoqërinë tonë, përgjithësisht.

Me zemër të thyer u shpreh ngushëllime familjes Buacliu dhe gjithë shoqërisë sonë të përbashkët.

Adnani e Agroni paçin qetësi në botën e përtejshme e të përjetshme, familjes ngushëllime nga thellësi e shpirtit. /Gazeta Express/