E turpshme! Ky djalë ofendon e shan Adem Jasharin!

LAJME

Kjo nuk është hera e parë që Marku bënë një gjë të tillë.

Ekstremisti katolik, ka ofenduar dhe sharë Adem Jasharin edhe në maj të këtij viti. Edhe në atë video ai kishte përdorur fjalët më të rënda që mund t’i thuhen dikujt, teksa gjithmonë vë në pah fenë islame, duke e quajtur Adem Jasharin, turk e islamist.

Këto ofendime nga ekstremisti katolik Luig Marku, kanë nis qysh kur ka ndodhur sulmi terrorist në një xhami në Zelandë të re, ku sulmuesi katolik vrau 49 persona.

Marku asokohe pati shkruar duke thënë se “i lumtë pushka atij”, duke iu referuar sulmuesit Brenton Tarrant.

Pas kësaj, Marku bashkë me një mik të tij Anton Zefi, përmes disa videove,të cilat kishin ardhur në redaksinë e Gazetës Insajderi, dëgjoheshin duke ofenduar myslimanët nga Kosova dhe Maqedonia e Veriut të cilët shkojnë për pushime në bregdetin shqiptarë.

Ofendimet ndaj kosovarëve dhe shqiptarëve nga Maqedonia ishin nga më të rëndat, deri tek ofendimet e tilla që nëse shohin ndonjë mysliman nga Kosova dhe Maqedonia do t’i rrjepin sikur serbët, shkruan Gazeta Insajderi.

“Do ju q*** nanën tanë myslimanëve të Maqedonisë, tanë myslimanëve të Kosovës, me bo me i pa atje në plazh në Velipojë e në zonat e Shqipërisë, bash si cjapi që ju ka rrjep serbi, e kush ju ka rrjep te tanë, turku, e ju ka q*** turku, ju q*** familjen, do t’ju rrjep për së gjalli”, kishte thënë njëri prej radikalistëve katolik i quajtur Luig Marku.