Edhe Teuta Selimi ekspozon të pasmet e mëdha

SHOWBIZ

Teuta Selimi ka goditur me imazhin e fundit.

Duke qenë një emër i njohur në mediat rozë, ajo gjithmonë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Tek imazhi i fundit, Teuta shfaqet më ndryshe duke reklamuar të pasmet që ka.

Me mjë veshje te ngushtë dhe të theksuar, trupi i saj duket bombë.