Elita dhe Gjiko ia lënë vajzës emrin ..

SHOWBIZ

Çifti i njohur i estradës, Gjiko dhe Elita Rudi, janë gëzuar me një tjetër fëmijë. Elita solli në jetë një vajzë, dhe që të dyja nënë e bijë gëzojnë shëndet të plotë.

Sa i përket emrit, bëhet e ditur se dyshja do ta quajnë bijën me emrin BOTA. Elita dhe Gjiko janë prindër edhe të një djali dy vjeçar, të quajtur Zëri.