Engji për herë të parë shfaqet më provokuese

SHOWBIZ

Engjëllusha Salihu, këngëtarja zë ëmbël e simpatike, këtë fundvit është pjesë e shumë projekteve festive.

Engji, në programet e produksioneve ku ka marrë pjesë, ka prezantuar këngë të reja e fustana mjaftë atraktiv.

Engji është dukur bukur dhe në këto paraqitje ka vendosur që ta ekspozoj pak edhe pjesën e bustit.

Epo, kështu po e kërkon publiku, apo jo?

Etiketa: Engjellusha Salihu