EXIT POLL nxjerrë fitues VETËVENDOSJEN me mbi 53.4% deri në ora 17

LAJME

Exit poll ka bërë një sondazh të ditës së zgjedhjeve parlamentare në Kosovë, ku deri në ora 17 ka nxjerr fitues Lëvizjen Vetëvendosje të këtyre zgjedhjeve.

Sipas këtij institute, VV-ja do fitojë rreth 54% të votave, PDK-ja rreth 21%, LDK-ja 18%, ndërsa AAK-ja dhe Nisma socialdemokrate nuk do të kalojnë pragun.