EXIT POLLI i Kanal 10 dhe Baton Haxhiut: VV-ja 53%, PDK-ja 20% dhe LDK-ja 17%

LAJME

Mediumi i gazetarit kosovar Baton Haxhiu “Albanian Post” në televizionin Kanal 10 ka publikuar Exit Pollin për zgjedhjet e 14 shkurtit 2021, në të cilin nuk janë të përfshira votat e minoriteteve.

Bazuar në të dhënat e EXIT POLLI-të të publikuar 10 del se VV-ja ka marrë 53% të votave, ndërsa PDK-ja 20% dhe LDK-ja 17%, raporton REALITETI.