Genci u fejua me Enin, por çfarë po ndodh me ish gruan e tij bukuroshe?

SHOWBIZ

Genci e Arta përbënin një nga çiftet më të bukura të estrades.

Ai këngëtar, e ajo modele, u deshën, fejuan e martuan, për të përbërë një nga çiftet më të bukura publike.

Ndonëse shfaqeshin të lumtur rrugëve të qytetit, martesa mes dyshes në fjalë zgjati shumë pak.

Posa erdhi në jetë djali i tyre i parë, Gjini, çifti i ndanë rrugët, për tu bërë ish çift dhe për të mbetur vetëm prindërit e Gjinit, që u rrit pranë të atit.

Ish modelja bukuroshe tashmë ka krijur jetë të re në krahët e një personi tjetër, e gjithashtu Prelvukaj është fejuar me këngëtaren Eni Koçi.