Gjystes i ka humbur marrja, zhvishet para aparatit!

SHOWBIZ

Këngëtarja nga Ulqini njihet si një femër e cila nuk përton se ekspozuari trupin e saj.Që kur u bë fytyrë publike, kemi pasur rastin të shohim poza të saj seksi dhe mjaftë provokuese.

Ndonjëherë kjo liri e tepërt u bie në sy edhe ndjekësve, te cilët shpesh edhe e kritikojnë për këto paraqitje, shkruan Kosovarja.

Me veprimin e fundit që bëri, ajo tregojë se nuk ka aspak marre.Duke u zhveshur ngadalë, ajo gati tregojë të gjitha pjesët e trupit.Sipas jush, a është e tepruar kjo?