I njohur si “baba i tenderëve”, a është ky i dashuri i Leonora Jakupit

SHOWBIZ

Leonora Jakupi ka folur për herë të parë për partnerin e saj duke thënë se iniciali i emrit të tij është N.

Mirëpo burime të Gazetës Sinjali kanë treguar se i dashuri i Leonorës është Nexhat Krasniqi, i cili jeton në Prishtinë.

Të njëjat burime kanë treguar se Krasniqi ka qenë zyrtar i Prokurimit në Ministrinë e Infrastrukturës për një kohë të gjatë. Ai madje ka qenë i martuar dhe ka dy vajza.

Leonora e ndjek Nexhat Krasniqin edhe në rrjetin social Instagram.

Leonora JakupiNexhat Krasniqi