Ju njohim me gruan dhe fëmijët e “Longarit”

SHOWBIZ

Ilir Prapashtica është ndër aktorët që publiku e ka pëlqyer gjithmonë, që kur është shfaqur për herë të parë, shkruan “Kosovarja”.

Të gjithë e kujtojnë karakterin e “Longarit” tek seriali shumë i popuarizuar “Familja Moderne”, ku Iliri dhe roli i tij ishin në çdo episodë.

Prapashtica morri përsiper edhe role të tjera në disa seriale vendore, ndërkaë së fundi e kemi parë edhe në “O sa mirë”.

A e keni ditur se Ilir Prapashtica është bashkëshort dhe baba i lumtur i tre fëmijëve, dy vajzave dhe një djali.