Kaq të pashëm e ka burrin Teuta Selimi

SHOWBIZ

Këngëtarja Teuta Selimi gjatë gjithë vitit është e angazhuar në dasma e ahengje ku këndon live dhe siç thonë, arrin ta ndez atmosferen.

Teuta, është nënë e dy djemve dhe ia del që njëkohësisht të jetë bashkëshorte e nënë e dedikuar, por edhe artiste e sukseshme.

Në rrugën e muzikës, Teuta nuk është e vetme, pasi në të njejtën fushë është edhe bashkëshorti i saj, Patrioti.

Çifti, janë prej shumë vitesh bashkë dhe mjaftë të lumtur.

Të dy duken bukur dhe mjaftë në formë, sikur të ishin ende në lule të rinisë.