Këshilla e Leze Qenës: “Ban s’ks sa ma shumë se qajo mbet”

SHOWBIZ

Aktori Ilir Prapashtica ishte i ftuar në rubrikën “#welove” në emisionin “#Gjesi”. Ai pos tjerash ka ndarë momente interesante me aktoren e ndjerë Leze Qena, me të cilën kishin bashkëpunim të afërt në serialin e famshëm, “Familja moderne”

Duke folur për të, ai tregoj një këshillë që i kishte dhënë dhe që kishte të bëjë me seksin.mDeklaratën mund ta dëgjoni në videon më poshtë nga T7