Kjo është e dashura e Mustafë Muçajt

SHOWBIZ

Pas vdekjes së gruas së tij, si duket Mustafë Muçaj ka gjetur partneren e tij të re.

Ai ka dy vite që po bashkjeton me të.

Madje, Mustafë Muçaj kishte zyrtarizuar lidhjen e tij kur ishte paraqitur publikisht me të në Ballon shqiptare vitin e kaluar.

Në fotografitë e publikuara nga Paçarada, Muçaj shihet bashkë me partneren e tij në krah.

Kujtojmë se Mustafë Muçaj është babai i Anita dhe Lola Muçajt, bashkëshorteve të Ramush dhe Daut Haradinaj.