videoja qe po ben namin ne shikime

KURIOZITETE

Rasti i fundit është ajo e një video të postuar nga New York Post, një nga mediat më të vjetra amerikane.

Në pamje duket lopa e cili gjurmon të voglin.

Viçin e kanë marrë për ta therrur dhe e ëma nuk i ndahet veturës.

Rasti i fundit është ajo e një video të postuar nga New York Post, një nga mediat më të vjetra amerikane.

Në pamje duket lopa e cili gjurmon të voglin.

Viçin e kanë marrë për ta therrur dhe e ëma nuk i ndahet veturës.