Kur Xheri e kishte trupin në vijë

SHOWBIZ

Për shumkë është e njohur si Xheri e “RTV 21”, e programit të famshëm “Diçka po zihet”.

Ama, ka edhe nga ata që Xheraldina Vulën e njohin thjeshtë si të ëmën e Ledrit, artistit të famshëm të muzikës rep.

Gjithsesi, Xheri është figurë e njohut dhe me një karakter tejet të veçantë e magnetik.

Xheraldina Vula prej shumë vitesh ka përmasa XXL, ama dikur ishte mjaftë “fit”.