Kush e la pamartuar Ganimete Abazin?

SHOWBIZ

“Mirëupafshim në Kosovën e lirë”, është një nga refrenet më të njohura në publik.

Ganimete Abazi është këngëtarja që shkëlqej në vitet e 90-ta, por edhe më tej.

Ganja, është rikthyer sërish në skenën e muzikës, madje mjaftë e fortë dhe me shumë hite.

Ganja është e talentuar, e pashme e fine, por ende e pa martuar.

Si është e mundur?