Kush është aktori Tetovar që do të luaj në serialin “Çka ka shpija”?

SHOWBIZ

Edhe pse publiku në Maqedoninë e Veriut ai Kosovarë por edhe më gjërë do të dëshironin që aktori Tetovar Flamur Aljiji të jetë sërish pjes e serialit Kosovarë ÇKA KA SHPIA, Flamuri nuk jep shumë detaje për këtë projekt, por tek adhuruesit e tij jep shpresë se ndoshta në ndonjë të ardhe siç shprehet ai, kohës nuk i i dihet.

Megjithatë për aktorin tetovarë Flamur Aljiji përvoja në këtë serial ka qenë e jashtzakonshme, ai ndjehet falnderues për mbështetjen që i është dhënë por edhe i admiruar nga profesionalizmi tek aktorët kosovarë.

‘Po aty kam qenë vjet te Naser Rafuna ku kam luajtur rolin gjerman dhe është një ndër serialet më të shiquar. I them faleminderit Naser Rafunës se ai është organizatori producennti , regjisor aktor. Fansat kan reaguar shumë dhe kan menduar se une jam Tetovar dhe luaj rolin e tetovarit por une kam rolin e gjermanit këtu.

Çka ka shpia ka shumë njerëz të talentuar. Ka kushte por ka potencial shumë të madhë’, shprehet aktori Flamur Aljiji.

Çfarë do ti jepte një shije të veçant këtij seriali Kosovar? Sigurisht prezenca e një aktori tetovarë ndoshta do të ishte qershia mbi tortë. Por a do të jetë Flamur Aljiji sërish pjesë e këtij seriali.

‘Çka ka shpia ka shumë shiques por nëse luajn edhe rolin e tetovarit do ishe kan mirë. Jam në biseda me Naser Rafunën por do të shohim a do të jemë pjesë më tutje’ shprehet aktori Flamur Aljiji.

Flamur Aljiji nuk është duke zbuluar detaje rreth planeve në të ardhmën, por se çfarë risish do të ketë pritet të shohim.