Ky është babai i Adriana Matoshit, njeriu pa të cilin nuk mundet

SHOWBIZ

Adriana Matoshi ka ngritur një karrierë të sukseshme, me shumë role, por edhe çmime të fituara edhe në festivale ndërkombëtare.

Adriana, për publikun e njohur edhe përmes rolit simptik të “Sases” në “O sa mirë”, ka treguar se jeta e saj është mjaftë interesante.

Ajo, jeton me fëmijët dhe prindërit e saj në Prishtinë, pasi janë zhvendosur nga qyteti i Gjilanit, shkruan “Kosovarja”.

Adriana na ka njoftuar me babain e saj, njeriun pa të cilin thotë se nuk mundet.