Lola ndan një moment personal me Dautin

SHOWBIZ

Lola Haradinaj mbetët një emër i dalluar në mediat rozë.

Ajo dhe Dauti shumë herë e dëshmojnë që janë persona të dalluar në shumë aspekte.

Duke publikuar imazhe të shumta në Instgram, dyshja gjithmonë reflektojnë me pozitivitet.

Në imazhin e fundit, nga hapësira e veturëa, ata kanë shkrepur një imazh të bukur së bashku.

Për më shumë, shikojeni edhe ju./kosovarja