Lola zbulon barkun në bluzën e shkurtë

SHOWBIZ

Lola është një ndër femrat më të njohura në mediat rozë.

Duke qenë e dalluar për linjat dhe për paraqitjet e veçanta, ajo gjithmonë tërheqë vëmendje të madhe.

Edhe pse është nënë e dy fëmijëve, Lola shumicën e kohës godet në forma të ndryshme me pozat që publikon.

Shikojeni, me këtë bluzë të shkurtër sa bukur duket./kosovarja