Mbahuni dhe pëshpëritni “mashallah”, kur ta shikoni këtë foto të avokates shqiptare

SHOWBIZ

Redona njihet për format e saj superseksi. Avokatja shqiptare zë vend në mediat rozë me fotot e saj sensitive, shkruan infokosova. Ajo me çdo postim apo fotografi, komentohet mjaftë shumë edhe për format e trupit. Në këtë fotografi teksa shihet në formën më të mirë duke dal nga pishina, neve na mbetet vetëm të themi “mashallah”

Redona njihet për format e saj superseksi. Avokatja shqiptare zë vend në mediat rozë me fotot e saj sensitive, shkruan infokosova. Ajo me çdo postim apo fotografi, komentohet mjaftë shumë edhe për format e trupit. Në këtë fotografi teksa shihet në formën më të mirë duke dal nga pishina, neve na mbetet vetëm të themi “mashallah”