Me Remzien po, por a ka ngjashmëri Ema edhe me gjyshin?

SHOWBIZ

Remzia dhe Halili po e përjetojnë në mënyrën më të mirë ndjenjën që janë bërë me mbesë për herë të parë.

Duke postuar imazhe të shumta në rrjete sociale, dyshja po tregojn lumturinë që kanë.

Ajo që është më e veçanta për Halilin tregon ngjashmëria që kanë mbesë e gjyshe, pasi që vërehen që kanë të përafërta shumë pjesë të fytyrës.

Për më shumë, shikojeni dhe vlerësojeni imazhin në vijim./Kosovarja/