Mevlani së shpejti lanson bashkëpunimin e ri

SHOWBIZ

Pas famës që bëri në “Përputhen”, Mevlan Shaba ka nisur sukseset e para edhe në muzikë.

Ai ka publikuar disa këngë, të cilat po priten mirë nga publiku dhe ka vazhduar punën për projektet e radhës.

Me anë të një videoje, ai bëri të ditur se kënga e tij e re po vjen shumë shpejt dhe është në bashkëpunim me Sabianin.