Ministria e Financave: Hakerët nuk arritën ta cenojnë sigurinë e Sistemit Informativ në fjalë

LAJME

Në Ministrinë e Financave sot ka pasur një sulm kibernetik, konkretisht në Departamentin e Tatimeve.

Këtë e kanë konfirmuar përmes një komunikate nga Ministria ku thuhet se shërbimi online për shtypjen e faturës së tatimit në pronë është tentuar të keqpërdoret nga sulmues kibernetikë të tjera.

Tutje Ministra e Financave ka siguruar qytetarët se sulmi i tentuar nuk ka arritur të cenojë integritetin dhe sigurinë e Sistemi Informativ në fjalë.