Momenti epik, kur macja takon foshnjën për herë të parë (VIDEO)

KURIOZITETE

Të gjithë prindërit që kanë kafshë shtëpiake do të identifikohen plotësisht me videon.

Kotelja në videon që vijon po takohet për herë të parë me foshnjën e porsalindur të familjes dhe siç e kuptojmë nuk duket shumë e ngazëllyer.

Le të themi se në këtë rast kurioziteti i saj nuk doli për mirë, prandaj reagimi është epik.

VIDEO: