“Mos ma krahasoni Albinin me Hashim Thaçin që ju ka shliru juve more”

LAJME

Kryetari i Nismës, Fatmir Limaj në një koment në facebook ka replikuar ndaj një qytetari i cili ka theksuar që Hashim Thaçi të mos krahasohet me Albin Kurtin, pasi Thaçi ka çliruar Kosovën.

Ja komenti i tij:

Limaj: “Në 99-tën, Thaçi u kon në mal, Albini në kafet e Europës” Kryetari i Nismes, Fatmir Lamaj ka thënë se Albin Kurti nuk mund të krahasohet me Hashim Thaçin, sepse presidenti ka kontribuar shumë më shumë se ai për vendin e Kosovës.

“Në vitin 99 Kurti u kon në kafet e Europës, Hashimi u kon neper malet e Kosovës dhe Shqipëris. E tash Albini na shet pallavra.”