Mrekullitë ekzistojnë, lind fëmijë pas 22 vite martesë

KURIOZITETE

Një grua 47-vjeçare ka zbuluar se ishte shtatëzënë vetëm një orë përpara lindjes.

Ajo shkoi në s pital më dh imje të forta barku por pas kontrollit nga mjekët, ka mësuar se pas një ore do të sillte në jetë fëmijën e saj të parë.

Judy Brown nga Beverly, mendonte se “fryrjen’ e barkut dhe shtimin në pëshë, e kishte si pasojë e kalimit në menopauzë, por m jekët i dhanë lajmin e bukur dhe pas një ore ajo solli në jetë një vogëlushe të shëndetshme. /