Mund të gjeni cila këngëtare është kjo në foto?

SHOWBIZ

Mund të gjeni cila këngëtare është kjo në foto?

Mund të gjeni cila këngëtare është kjo në foto?

Kemi hasur shpesh kur të famshmit tanë bëjnë publikime nga fëmijëria e tyre. Kështu veproj edhe këngëtarja e njohur Vesa Luma, ku përmes një imazhi të bukur rikujtojë kohën kur ishte fëmijë.Nga publikimi i imazhit vërejmë qartë se nuk ka pësuar ndryshime në pamje, duke qenë e tëra natyrale dhe mjaftë e bukur. Me flokë të gjata dhe balluke, ajo ka shkruar: “Nuk e di sa vjeqe mund te kem qene, ndoshta sa Liani tash, kur babi me mori te bej sesionin e pare Ever para aparatit profesional- nuk ia kisha idene pse po fotografohesha aq ma pak per nje vellim l