Naim Krasniqi me të shoqen, djalin, vajzat e dhëndurët

SHOWBIZ

Këngëtari dhe kantautori i njohur kosovar, Naim Krasniqi, është emër i jashtëzakonshëm i muzikës në vend.

I trofeshëm, me shumë hite dhe një figurë tejet emblematike e muzikës sonë, Krasniqi megjjthatë nuk është shpesh në media.

Ndonjë foto aty këtu e postuar nga të bijat bukuroshe, menjëherë shndërrohet në lajm, duke e aktualizuar emrin e këngëtarit në median rozë.

Në këtë foto, Naim Kasniqi, bashkëshortja, i biri dhe vajzat me burrat e tyre, formojnë një portret të gjërë familjar.