Ndahet nga jeta mjekja shqiptare

LAJME

Dr. Eni Doko, nje mjeke specialiste dhe njeri i mrekullueshem eshte larguar nga jeta, duke i lene familjes nje humbje te pamase.

Ne si Koleg dhe miq te saj, duke na privuar nga privilegji qe ta kishim prane ne vitet qe vijn.

Dr. Eni me te qeshuren, bukurine dhe driten tende do mbetesh perhera ne zemrat tona.