Ndjekësi , Adelinës: ‘ me hajr Kryqi i Serbisë’ , ja si ia kthen Adelina Ismaili

SHOWBIZ

Në puntatën e emisionit “Tetë a tetë”, këngëtarja e njohur Adelina Ismaili është shfaqur e veshur me një fustan jeshil, me ‘Kryqi i Serbisë’, ndjekësi e kritikon, i kthehet Adelina Ismaili një kryq të vendosur në qafë.

Ky detaj ka tërhequr vëmendjen e ndjekësve, të cilët nuk i kanë kursyer kritikat.

Një ndër ndjekësit i ka shkruar se kryqi është simbol i Serbisë. “Hajt me hajër kryqi i Serbisë t’koftë”, i ka shkruar ai.

Adelina nuk ia ka përtuar një përgjigje, duke shkruar se kryqi është dhe i Nënë Terezës.

‘Kryqi i Serbisë’, ndjekësi e kritikon, i kthehet Adelina Ismaili “Kryqi i Nënë Terezës. Patriotizëm shit kur ta kthesh mbiemrin shqip”, i ka replikuar ajo.