Nëntë vjeçari që u pagua mbi 24 milionë euro nga Youtube vitin e kaluar

KURIOZITETE

Ryan Kaji, është më i paguari nga kanali Youtube. Nëntë vjeçari nga Teksasi është paguar 29.5 milionë dollarë apo (mbi 24 milionë euro), vitin e kaluar. Ai e ka kanalin e quajtur Ryan World, i cili ka 41.7 milionë subcribers. Ryani është i famshëm për të ashtuquajturat video unboxing, në të cilat bën reveë për […]
Ryan Kaji, është më i paguari nga kanali Youtube.

Nëntë vjeçari nga Teksasi është paguar 29.5 milionë dollarë apo (mbi 24 milionë euro), vitin e kaluar.

Ai e ka kanalin e quajtur Ryan World, i cili ka 41.7 milionë subcribers.

Ryani është i famshëm për të ashtuquajturat video unboxing, në të cilat bën reveë për lodra të ndryshme.

I vogli ka një linjë me lodra, çanta shpine, pastë dhëmbësh.

Me 12.2 miliardë shikime, kanali i tij është i famshëm për review e videove dhe lodrave, ç’paketimet e tyre, si dhe eksperimentet shkencore DIY.

Aty nuk mungojnë as videot edukative për fëmijët se si të lajnë dhëmbët dhe gjëra të tjera nga historia dhe gjeografia.